אוליבייר הומברכט מגיע ממשפחה שמגדלת גפנים עוד מהמאה ה- 16 באלזאס. בעל תואר Master-of-Wine, מהיוקרתיים בעולם היין, וגם בראש הקבוצה Biodyvin, סינדיקת הייננים הביודינאמים הנחשב. היינות שלו מתאפיינים ביבולים מאוד נמוכים, תסיסות מאוד איטיות וארוכות, התיישנות של לפחות חצי שנה על השמרים וסינון היינות שנה אחרי הבציר. לדעתו, להעביר יין "מעונן" במסננת הורס אותו ואת האישיות שלו, אבל עם כמות סוכר שיעורי יחסית גבוהה, הוא יודע שאם לא יסנן אותם בכלל הם פשוט יתססו שנית בבקבוק ויהרסו, הוא חולם שעד מותו יוציא יינות לא מסוננים.