עם mullet מסחרר וגישה צעירה אבל מדוייקת, פביאן מגיע מקאהור שבדרום צרפת. אזור קטן מאוד ומסורתי, עם סוגי אדמה עתיקים מאוד מאוד ומזג אויר יבש במיוחד, "קרקע פורייה" ליינות מסקרנים עם אישיות מיוחדת.

כל הגפנים שלו גדלים באופן טבעי לחלוטין ובלי שימוש בכלל בהדברות כאלה או אחרות, מזג האויר הקשוח והיבש של האזור מגן על הגפנים ממחלות שבדרך כלל מגיעות עם לחות גבוהה.

וכאשר הכורמות ביו-דינאמית, ושיטת הייצור היא טבעית ולא מתערבת, כמו של פביאן, היינות מבטאים את המקום בצורה מושלמת ויפהפיה.

 

היין שלו מחולק לשתי קבוצות בעיקר - 

Vin de Soif (יינות צַמַא), יינות שבשבילם הוא עובד עם סוגי ענבים שונים, מקומיים ולא מקומיים, ובשיטות התססה שונות והרבה משחק עם קליפות הענבים. סדרה קלילה שמראה את האופי הפחות כבד שלו, ואת הדור אליו הוא שייך - הדור החדש של עולם היין


Vin de Terroir (יינות אדמה) - יינות המתמקדים בחלקות הגידול, מבנה האדמה וכמובן איכות הפרי. על כל בקבוק יופיע שם החלקה וסוג האדמה, אג'נדה שהוא שואב מעולם היין של בורגון. סדרה זו היא מעין הכרת תודה למחוז, למסורת, וכמובן לאדמה ולטבע